Informatie over Sing-in Veenendaal

Wat is sing-in?

Elke derde zondag van de maand komen tussen de 1000 en 2000 mensen samen in De Basiliek te Veenendaal om daar te zingen onder leiding van de Sing-in Praiseband.

Opwekkingsliederen, psalmen en gezangen in het Nederlands en Engels tot eer van God. Ook voor een persoonlijk gesprek of gebed bent u van harte welkom.

Doel

Het uitdragen van het evangelie van Jezus Christus in woord en gezang.

Missie

Sing-in Veenendaal heeft als uitdaging om de Here Jezus bekend te maken onder de mensen. Wij geloven dat Hij Gods zoon is en een plan heeft voor elk mens hier op aarde.

De sing-in zelf

Het programma van de sing-in bestaat meestal uit:

  • 5 liederen zingen
  • kindermedley met 3 liederen en een verhaal voor de kinderen
  • 4 liederen zingen
  • inspiratie / getuigenis
  • 4 liederen zingen en een solo van de band

Collecte bij de uitgang voor de onkosten.

Locatie

De Basiliek

Wiltonstraat 56

Veenendaal

Tijden

Zaal open: 16.30 & 19.00 uur

Begin: 17.00 & 19.30 uur – Einde: ± 18.00 & 20.30 uur

Klik hier voor de data

Parkeren

Parkeren alleen in de eigen, gratis toegankelijke parkeergarage!

• Voor mensen die minder goed ter been zijn is er een parkeerplek op straatniveau bij De Basiliek.

De teksten van de liederen worden op grote schermen getoond. Meezingen is dus geen enkel probleem. Engelse liederen worden met Nederlandse vertaling op de schermen getoond.

Getuigenissen

Tijdens elke sing-in is er uiteraard ook aandacht voor Gods boodschap voor ons. Dit doen we de ene keer door een korte meditatie, een andere keer is er een persoonlijk getuigenis van iemand die Gods werk in zijn/haar leven heeft ervaren. Er zijn al heel wat getuigenissen vanaf het podium gedaan. Deze persoonlijke verhalen raken mensen tot in het diepst van hun hart. Door deze getuigenissen heen kan en wil God ook in jouw leven met Zijn liefde werken.

Sing-in Veenendaal

Waarom getuigenissen?

Het komt regelmatig voor dat mensen mede door de sing-in aangeraakt worden door de liefde van de Here Jezus en hun hart aan de Heer geven. Met andere woorden: Ze komen tot geloof. En dat is het begin van een totale verandering in een mensenleven. Je wordt op dat moment opnieuw (geestelijk) geboren.

Er zullen mensen zijn die dat niet begrijpen en misschien wel raar vinden. Juist voor deze mensen wordt er regelmatig tijd vrijgemaakt voor een getuigenis, waar iemand zijn of haar levensveranderende verhaal mag vertellen.

Een getuigenis laat zien dat God leeft en nog dagelijks met mensen aan het werk is. Jouw bijzondere verhaal is het waard om gedeeld te worden tot eer en verheerlijking van onze Vader in de hemel.

Wil jij getuigen? Dat kan door je getuigenis ruim van tevoren voor te leggen aan de werkgroep.