Liedlijst sing-in 16 oktober 2022

Thema: Ik Ben het Leven – Zoek Mij en leef

Zondag 16 oktober 2022 zijn er weer een Sing-ins om 17.00 en 19.30 uur.

De speciale sing-in met aandacht voor kinderen (in een nieuw jasje) is weer terug om 17.00 uur. Van harte welkom! De liedlijst voor de sing-in van 17.00 uur heeft bijvoorbeeld op 2 momenten in de sing-in een blok met kinderliederen. Nieuwsgierig naar het nieuwe jasje? Kom naar De Basiliek en geniet van de terugkeer van deze sing-in! Je bent meer dan welkom om samen met de band God te prijzen en groot te maken in de zaal.

Kun je niet naar de sing-in komen? Dan is er de mogelijkheid om de sing-in van 19.30 uur te bekijken via ons YouTube kanaal.

Liedlijst 17.00 uur – met extra aandacht voor kinderen

 • Opwekking 573 – Heer, U bent welkom
 • Ons hart gaat naar U uit
 • Medley: Juicht, want Jezus is Heer / Hij is verheerlijkt
 • Opwekking 47 – Omdat Hij leeft
 • Opwekking Kids 238 – Trek de wereld in
 • In U weet ik wie ik ben
 • Luisterlied: There was Jesus
 • Volg het spoor
 • We doen het samen
 • Opwekking 502 – Jezus, ik wil heel dicht bij U komen
 • Opwekking 585 – Er is een dag
 • Opwekking 801 – Het leven in mij
 • Opwekking 832 – Jezus Overwinnaar

Liedlijst 19.30 uur – reguliere sing-in

 • Opwekking 573 – Heer, U bent welkom
 • Ons hart gaat naar U uit
 • Medley: Juicht, want Jezus is Heer / Hij is verheerlijkt
 • In U weet ik wie ik ben
 • Opwekking 808 – Ik leef in U
 • Luisterlied: There was Jesus
 • Opwekking 582 – Jezus, alles geef ik U
 • Opwekking 502 – Jezus, ik wil heel dicht bij U komen
 • Opwekking 585 – Er is een dag
 • Opwekking 801 – Het leven in mij
 • Opwekking 832 – Jezus Overwinnaar

 

Jij maakt een gratis sing-in mogelijk!

Doneren kan via onze online collecte pagina. Is een financiële bijdrage niet mogelijk voor je? Je kunt zeker ook bijdragen door meer mensen uit te nodigen voor de sing-in en door het werk van de sing-in mee te nemen in je gebed.