Sing-in 17 oktober gaat niet door

Als organisatie van de Sing-in hebben we gemerkt (en zijn we enigszins ook geschrokken) wat het aan reacties heeft losgemaakt dat de Sing-in is bestempeld als een evenement waardoor we verplicht moeten werken met een Corona-Toegangs-Bewijs (CTB).

We hebben hierin gezocht naar een gepaste oplossing want ons doel is dat iedereen zich welkom voelt bij de Sing-in. Maar het lukt ons helaas niet om linksom of rechtsom mensen te behoeden voor een teleurstelling. Daarbij wil de Sing-in geen onderdeel zijn van een situatie waarbij tweedeling ontstaat. Daarom hebben we als organisatie het besluit moeten nemen om de komende Sing-in van 17 oktober te annuleren.

In de hoop op begrip voor waar we als organisatie mee te maken hebben, proberen we de beste keuzes te maken. Juist in een tijd waarin enerzijds langzaamaan meer dingen mogelijk worden, hadden we niet verwacht deze keuze te moeten maken en zullen we de komende Sing-in enorm missen. We hopen dat we in gezamenlijkheid deze lastige tijd kunnen overbruggen en dat het tij snel gaat keren. Willen jullie met ons en voor ons hiervoor bidden? Want onze vurige wens blijft: samen God loven en prijzen!